söndag 14 november 2010

Inne i ekorrhjulet

Vad det är svårt att hitta tid till att skriva!
Men jag antar att det är effekten av att vara heltidsarbetande småbarnsmamma, så där har ni min ursäkt.

Söndag, sitter i myskläder i soffan och slappar. Buggen är hos farmor och nu börjar man sakna det lilla livet! I helgen har vi haft besök av Fredrik och Linda som åkt ända från Helsingborg för att ha kul med oss. Våra roomies från Luleå. Gud vad jag saknar det härliga kollektivet från den galna studietiden. De fula sofforna, stöket i köket, sopberget i hallen och alla glasflaskor på vardagsrumsbordet när man vaknade på lördagmorgon. Haha! Det var en riktigt kul tid :) Den vi saknade igår var Samir som låg däckad hemma och inte kunde komma. Nu ska det banne mig inte gå två år tills vi ses nästa gång! Man behöver bli påmind om det gamla livet lite då och då just när man är som mest inne i bubblan med jobb, dagislämning och hämtning och veckohandling på söndagar.

I veckan är det full fart på jobbet som gäller. Vi har mål att nå och det ska bli väldigt spännande att se om det går vägen! Hoppas det så man får lite extra klirr på jullönen :)

Igår blev det iallafall att köpa en little black dress som ska användas på vår julfest på Grand Hotel den 25 nov, det kommer nog bli väldans trevligt. Inte länge kvar nu! Men först blir det en helg i Luleå nästa vecka...en snabbvisit för att stilla pappas abstinens efter sitt barnbarn :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar